Sajtóhír: Peter Hyballa csapata érdeklődik a DAC támadója iránt

By
Updated: december 15, 2020

Újabb átigazolási pletyka látott napvilágot, amely szerint Peter Hyballa csapata kiszemelte a DAC horvát támadóját – közölte a lengyel Sportowe Fakty portál.

A honlap szerint a Wisla Krakkó két játékost is kinézett magának. Az egyik Krystian Wachowiak a Chojnice együttesétől, viszont a játékost még a Wisla korábbi trénere próbálta megszerezni. Miután Peter Hyballa lett a krakkó vezetőedzője, a lengyel klub a DAC támadója felől érdeklődik, Marko Divković a krakkói együttes célkeresztjébe került.
A játékos iránti intenzív érdeklődés nem véletlen, ugyanis a 21 éves játékos 16 bajnoki mérkőzésen 8 gólt és 5 gólpasszt szerzett. Kiváló teljesítményére a válogatottnál is felfigyeltek, novemberben a horvát U21-es válogatottban is bemutatkozhatott. A Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli a játékos értékét, kérdés, hogy a Wisla, vagy más együttes tudja-e teljesíteni a DAC igényeit. A Wisla viszont a télen nagy bevételre is szert tehet, ugyanis nagy az érdeklődés a csapat 17 éves támadója, Aleksander Buksa iránt, aki 3 millió eurót ér.