Sajtóhír: Az olasz Bologna FC is érdeklődik a DAC támadója iránt

By
Updated: júl 4, 2021

Újabb kérők merültek fel a DAC támadója iránt, olasz sajtóhírek szerint Eric Ramirez felkeltette a Bologna FC érdeklődését.

A Sky Sport és a Soy Clacio is arról számolt be, hogy a Bologna FC érdeklődik a venezuelai Eric Ramirez iránt. Venezuela nemzetközi mérkőzéseit több csapat is figyelemmel követte, így a játékosait is. Még pár hete úgy tűnt, Eric Ramirez az orosz Rubin Kazan játékosa lesz, az üzlet végül nem jött létre, így a játékos iránt tovább nőtt az érdeklődés.
A Sky Sport szerint Ramirez neve a Bologna csapatánál is szóba került, ugyanis Sinisa Mihajlovič megerősítené az együttes támadórészlegét.

A Sky Sport szerint viszont nem a Bologna áll a legközelebb a játékos szerződtetéséhhez, ugyanis portugál, belga, török és görög csapatok is érdeklődnek a játékos iránt, de angol másodosztályú csapatok figyelmet is felkeltette.

Eric Ramirez 2019 nyarán a cseh Karviná együttesétől igazolt a DAC csapatához. A 22 éves támadó 67 mérkőzésen lépett pályára a DAC mezében, ezeken 28 gólt és 11 gólpasszt szerzett.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.