Guľa: A győzelemhez erős mentalitás kellett!

By
Updated: február 25, 2023

Fordulatos mérkőzésen, vesztes állásból győzött a DAC a Szakolca ellen a Fortuna liga 21. fordulójában. A sárga-kékek a csapategységnek is köszönhették, hogy a nehéz helyzetben fordítani tudtak. 

A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót.

Adrián Guľa (DAC): „Örülünk az értékes győzelemnek. Nem volt könnyű, de ezt tudtuk már a meccs előtt is. A Szakolca szimpatikus teljesítményt nyújtott, főleg az első félidőben. Ehhez kellett saját teljesítménye, de az is, hogy mi lassan, elegendő dinamika nélkül játszottunk. Néha megesik, hogy nem mennek a dolgok, kapsz egy peches gólt, kihagyod a tizenegyest és a többi helyzetet, de ilyenkor is türelmesnek és koncentráltnak kell maradnod. Ez ma sikerült, ráadásul a szurkolóink is segítettek. A 60. perctől rátettünk még egy lapáttal, felgyorsítottuk a játékot, sok labdát küldtünk a tizenhatosba. Nagyra értékeljük a mai győzelmet, amelyhez igazán erős mentalitás kellett. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm a szurkolóknak a támogatást.”

Pavol Majerník (Sakolca): „Az első félidőben több mint egyenrangú ellenfél voltunk. Gólt is szereztünk és aktívan támadtunk le a középső zónában. A meccs második felében, nagyjából tíz perc után túlságosan passzívak lettünk. A DAC-nak nem volt vesztenivalója, és a hazai edző nagyon jól cserélt, Ramadan rendkívül jól szállt be a meccsbe, nagy gondjaink akadtak az oldalán. Adtunk egy öngólt, majd később jött a piros lap, a második hazai gól, és ilyenkor már nehéz mit kezdeni az eredménnyel.”

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370