Adrián Guľa: Mind tudjuk, hogy holnap miért játszunk!

By
Updated: júl 13, 2022

Fontos mérkőzés vár a DAC csapatára, a sárga-kékek csütörtökön az északír Cliftonville otthonában az Európa Konferencia-liga visszavágóján lép pályára. 

Az első mérkőzésen a DAC 2:1-es győzelmet aratott a Cliftonville ellen, így előnyből várja a visszavágót. A sárga-kékek vezetőedzője nehéz összecsapásra számít. „Várjuk a holnapi mérkőzést. Rövid megtekintés után elmondható, hogy a pálya kiváló, még ha műfűről is van szó. Örülünk, hogy a saját játékstílusunkat játszhatjuk, természetesen kellő tisztelettel. Túl vagyunk az első összecsapáson, ismerjük az ellenfél erős oldalait. Ha passzívak leszünk, az ellenfél kellemetlen lehet, ezért a saját dolgainkra koncentrálunk. A saját bőrünkön tapasztaltuk meg a Cliftonville minőségét. Érezzük, hogy favoritok vagyunk. Remek, hogy sikerrel vettük az első mérkőzést, de még csak a félidőben vagyunk. Mind tudjuk, hogy miért játszunk. Vágyunk a továbbjutásra, remélem, sikeresek leszünk.“ – vázolta fel a holnapi mérkőzés előtti gondolatokat Adrián Guľa vezetőedző.

A játékosok részéről az új szerzemény, Miroslav Káčer vázolta fel az elvárásokat. „Az öltöző nevében elmondhatom, hogy jó a hangulat, várjuk a találkozót. Nehéz 90 perc vár ránk. Az ellenfél főleg a gyors ellentámadásoknál erős, jobban oda kell rá figyelnünk, mint otthon. Úgy gondolom, fel vagyunk készülve és remélem, sikerül a továbbjutás.“ – zárta Káčer.

A Cliftonville-DAC EKL visszavágó mérkőzést csütörtökön, itthoni idő szerint 21:00 órakor játsszák.

Fotó FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.