Vida: Nehéz volt feltörni a nagyszombati védelmet

By
Updated: marec 20, 2017

Gól nélküli döntetlennel végződött a DAC – Nagyszombat rangadó, a 6008 néző előtt lejátszott találkozó küzdelmes játékot hozott. Sérülése után visszatértőVida Kristopher kezdőként lépett pályára, veszélyes helyzetbe viszont a magyar középpályás sem került.

Hogy értékelnéd a találkozót?

Úgy gondolom, a nagyszombatiak nem játszottak nagy futballt. Próbáltunk nyomást gyakorolni rájuk, ők inkább elrugdosták a labdát és próbálták megjátszani a csatárukat. Nehéz volt feltörni a védelmet és az utolsó 20 méteren nehezen tudtunk átjönni és nem alakultak ki olyan helyzetek. Volt pár szabadrúgásunk, amelyekhez oda kellett volna érni és csak bepöckölni, talán más lett volna a játék képe. Így viszont úgy tűnt, mintha az ellenfél sak egy pontért jött volna. Fociznunk kell és a saját játékunkat játszani. Ha nem szerzel gólt, az veszélyes, egy kontratámadásból bármi lehet. Gólokat kellett volna szerezni, ez volt a fő utasítás, így jöttünk ki a második félidőben is, hogy áttörjünk a védelmet. Talán kevesebbet kombináltunk, mint kellett volna. Nehéz volt, mert nagyon szűken védekeztek, nem volt annyi területünk.

Sérülés miatt két hétig voltál harcképtelen, hogy érzed magad?

Teljesen jól érzem magam, nincs semmilyen fájdalmam. Egy makacs sérülésem volt, de szerencsére ki tudtam jönni belőle és már teljesen egészséges vagyok. Mindent megpróbáltam megtenni azért, hogy győzelemre vezessük a csapatot, de sajnos csak egy pont jött össze.