Három aranyérmet szereztek Csehországban a bősi birkózók

By
Updated: máj 19, 2024

Újabb külföldi verseny, újabb sikerek a bősi birkózók gyűjteményében. A bősi birkózó klub növendékei ezúttal Kladno városában léptek csatasorba, ahol 7 ország, (Csehország, Szlovákia, Dánia, Németország, Lengyelország, Horvátország és Ausztria) 286 versenyzője mérettette meg magát – írja közleményében a klub. A versenyzők három aranyéremmel tértek haza.

Előkészítő kategóriában 47 kg-ban Molnár Botond újfent korosztálya legjobbjának minősült, ugyanis nem talált legyőzőre, így a legfényesebb érmet, azaz az aranyat zsebelte be.
Ebben a kategóriában 39 kg-ban Gudzan Leonard két nyertes meccs után sajnos egy sérülés miatt feladni kényszerült a versenyzést.
A fiatalabb diákok közül 31 kg-ban Reindl Oskar szintén korcsoportja legjobbja lett, így aranyéremmel a nyakában büszkélkedhetett.
63 kg-ban Nagy Ádám a hetedik helyen zárt, míg az idősebb diákok közül 75 kg-ban Karácsony Sebastian a negyedik, Bakács Timon pedig az ötödik helyen végzett.
Kadét versenyzőként 51 kg-ban Both Zoltán képviselte a bősi csapatot, aki szintén a dobogó legfelső fokára állhatott fel.