Komoly erősítések a Puskás Akadémiánál

By
Updated: jún 16, 2017

Komoly erősítésbe kezdett a Puskás Akadémia, az NBII-ből felkerült együttes az Újpest alapembereit csábította magához.

Már korábban is nyolc játékos érkezett vissza kölcsönjátékből, akik erősítések lehetnek a csapat számára, de új nevek is kerültek a  csapat játékoskeretébe. A visszatérőkön kívül három új igazolást jelentett be a Puskás Akadémia. Az MTK csapatából érkezik Poór Patrik, az Újpestből pedig Jonathan Heris és Balogh Balázs.

Heris és Balogh neve nagy meglepetésnek számít, ugyanis mindketten meghatározó játékosai voltak az Újpest csapatának. A belga Herist több külföldi csapat is figyelte, de végül az NBI újoncához igazolt. Heris és Balogh együttes értéke a transfermarkt.de szerint 1 millió euró. Újabb igazolásként emlegetik a mezőkövesd szélsőjét, Molnár Gábort, aki Radványi Miklós csapatától igazohat Felcsútra. Távozók között van Tischler Patrik, aki az elmúlt idényben 15 találattal a Puskás házi gólkirálya volt, pályafutását Újpesten folytatja.

A játékosmozgás alapján már most megállapítható, hogy a következő idényben nem a kiesés elkerülése lehet a cél a Puskás Akadémiánál.

Puskás Akadémia:

Kölcsönből visszaérkezők: Pauljevic, Bacelic-Grgic (mindketten Mezőkövesd), Lepa (Osijek), Mészáros, Lipcsei (mindkettő Csákvár), Makrai Gábor (Diósgyőr), Zima (Dorog),
Újonnan igazoltak: Poór Patrik (MTK), Jonathan Heris, Balogh Balázs (mindkettő Újpest)
Távozó: Tischler Patrik (Újpest)

Fotó: pfla.hu