Interjú: 3-4 hét kihagyás vár Harsányi Zoltánra

By
Updated: apríl 26, 2018

Ijesztő jelenet szemtanúi lehetettek a szurkolók a Haladás-Balmazújváros mérkőzésen az NBI elmúlt hétvégéjén, ugyanis a vendégek támadója, a csallóközkürti Harsányi Zoltán a Haladás hálóőrével ütközött. Mindkét játékos a földön maradt, ráadásul a szombathelyiek kapusa eszméletlen állapotba került. A labdarúgók szerencsére már jól vannak, és hamarosan ismét pályára léphetnek.

Hogy láttad a Haladás elleni mérkőzést? – kérdeztük Harsányi Zoltánt.

A Haladás elleni mérkőzést mindkét csapat nagy irammal kezdte, de átvettük a kezdeményezést, több helyzetet alakítottunk ki. 70-80 percen keresztül járattuk a labdát, a Haladásnak csak az utolsó 10 percben voltak lehetőségei, de ezeket már csak utólag láttam. Ha belőjük a helyzeteinket, győzhettünk is volna.

A második félidő elején jött az ijesztő jelent. Hogy láttad az ütközést?

Vajda oldalról érkező beadása pattogósra sikeredett, én pedig a levegőben voltam, érkeztem a labdára, és jött ki a kapus. Nem is ez volt a gond, hanem a levegőben kissé meglöktek és sajnos beleestem a kapusba, Gyurján Mártonba. Részleges bokaszalag szakadást és vállsérülést szenvedtem. A nagyjából 3-4 hét kihagyás vár rám. Ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánok Marcinak és mihamarabb találkozzunk újra a pályán.

A Haladás ellen nagyon jó játékot mutatott a csapat.

Jó futballt játszunk, ez a tavalyi félévben is így volt. Kissé a befejezéssel vannak gondjaink. A csapat erénye, hogy egységes, kevés csapatnál van ilyen jó hangulat az öltözőben. Taktikailag Horváth Ferenc Magyarország egyik legjobbja, nagyon sokat dolgozunk. Ezért is néz ki jól a játékunk, nem úgy játszunk, mint aki a kiesés ellen küzdene. A játék alapján a csapatnak a középmezőnyben lenne a helye.

Mi a véleményed a szoros NBI-ről?

A kiesés elleni küzdelem idén nagyon szoros, 3-4 ponton belül van 4-5 csapat, a végén apróságok fognak dönteni. Mindenki nagyon küzd, de sérülések hátráltatják a csapatokat. Nagyon izgalmas a bajnokság, de remélem, hogy úgy zárjuk az NBI-et, hogy a Balmazújváros az élvonalban marad. Ezért küzd a csapat, habár most sajnos ebben nem tudok segíteni.

Fotó: nyugat.hu

Harsányi Zoltán és Gyurján Márton félelmetes ütközése:

Elvesztette eszméletét a szombathelyi kapus

Gyurján Márton igencsak ráijesztett a szurkolókra. A Haladás kapusa rövid időre elvesztette az eszméletét.

Posted by M4Sport on 21. apríl 2018