Impozáns busszal utazhat a Ferencváros – Fotók

By
Updated: august 16, 2017

A Bayern München és a PSG játékosaihoz hasonlóan mostantól a Ferencváros labdarúgói is a MAN cég buszával utaznak a csapat bajnoki meccseire.

A keddi bemutató előtti sajtótájékoztatón Kubatov Gábor klubelnök hangsúlyozta, sok hasonlóság van a MAN cég és a Ferencváros között. Mint kiemelte, mindkét fél több mint százéves múltra tekint vissza, és piacvezető, illetve bajnok, tehát egyformán meghatározó a saját területén.

„A Fradinak is mindig az élen kell lenni, láthatjuk, micsoda indulatok vannak a lelátón, az öltözőben és a vezetőségben, amikor csak hatodik helyen áll a tabellán az együttes” – mondta Kubatov Gábor, aki átvette az új, formatervezési díjat nyert busz jelképes kulcsait.
A német élvonalban többek között a bajnok Bayern München, a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach és a VfL Wolfsburg utazik a cég buszaival, míg az európai bajnokcsapatok közül a Paris Saint-Germain és az FC Basel.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Neoplan Tourliner luxuskivitelű belsejét többek között a klub címerét viselő bőrülésekkel, illetve a videós elemzések elvégzését segítő technikai eszközökkel szerelték fel.

A háromtengelyes busz külsejét, amelyen fehér alapon a klub címere látható, a Ferencváros grafikusai tervezték.

Fotó: fradi.hu