Cseh támadót igazolt a Haladás

By
Updated: február 14, 2018

Cseh támadót igazolt a Haladás, a szombathelyiek 2,5 évre megszerezték a Jihlava 28 éves támadóját, Michael Rabušicot – közölte a cseh klub honlapja.

Rabušic háromszoros cseh válogatott, a Jihlava neveltje. Korábban szerepelt a Brünn, a Liberec csapataiban. A tapasztalt támadó nem ismeretlen Michal Hipp számára, a szlovák tréner korábban irányította Jihlava együttesét.

„Michallal való közös megegyezés alapján szerződést bontottunk, ez pedig lehetővé tette számára, hogy aláírjon a magyar csapathoz.“ – nyilatkozta Jan Staněk, a klub igazgatója.

„Már az őszi idény után elkezdtem azon gondolkodni, hogy klubot váltok. A magyar csapat ajánlatán sokat gondolkodtam, nem volt könnyű dönteni. Főleg, hogy a téli felkészülés alatt nagyon jó előérzeteim voltak. Végül elfogadtam a Haladás 2,5 éves ajánlatát. Tegnap megnéztem Szombathelyt és el voltam ragadtatva a klub új stadionjától és az edzőközponttól. Hozzá kell tennem, az anyagi ajánlatok Magyarországon jobbak, mint Csehországban. Döntésemben Michal Hipp személye is közrejátszott.“ – nyilatkozta Rabušic a Jihlava honlapján.