A Sikoma csapata nyerte a VIII. Kosár Dávid emléktornát

By
Updated: január 7, 2018

Nyolcadik alkalommal tisztelegtek futballtornán egykori barátai, sporttársai és ismerősei a 2010 szeptemberében autóbalesetben elhuny DAC-játékos, Kosár Dávid emléke előtt. A nyárasdi sportcsarnokban megrendezett emléktornán nyolc csapat mérte össze tudását.

A résztvevő nyolc csapat először két csoportra osztva küzdött a továbbjutásért. A sorsoláson az A-csoportban a Nyárasd, Kispadosok, Vándor és Nádvágók, a B-csoportban pedig a Valentínó, Partizán, KD Team és Sikoma csapatok kaptak helyet. A döntőig a KD Team és a Sikoma menetelt, amelyek párharca a rendes játékidőben gólnélküli döntetlennel zárult, így büntetőpárbaj vehette kezdetét. A javarészt pozsonyeperjesiekből álló Sikoma csapata gond nélkül vette az akadályokat, értékesítve mindent büntetőt. Ennek köszönhetően a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhattak fel. A harmadik helyért zajló küzdelemben a Nádvágók fölényesen, nyolc góllal verték meg a nyárasdiakat.

A tornán különdíjjal jutalmazták a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat is. A legjobb kapusnak Csóka Norbert (Sikoma) bizonyult, a legszebb találatért járó díjat Németh Lali (Nádvágók) vehette át, a legjobb góllövőnek járó trófeát pedig Érsek Ádám (Nádvágók) érdemelte ki. Külön köszönet a Gokart DS felajánlásáért, aki minden díjazottat egy utalvánnyal jutalmazott.

A különdíjjal értékelt játékosok.

A díjakat és okleveleket Dávid édesapja adta át a kiértékelésen, majd befejezésképpen felcsendült a sokak által ismert Nélküled c. dal is.

Végső sorrend:

  1. Sikoma
  2. KD Team
  3. Nádvágók
  4. Nyárasd
  5. Vándor
  6. Partizán
  7. Valentínó
  8. Kispadosok

by bété