Kupagyőztes a Slovan, balhé a lelátón – Videó

By
Updated: máj 1, 2018

Sorozatban másodszor nyerte meg a Slovnaft Kupát a pozsonyi Slovan, amely a döntőben 3:1 arányban diadalmaskodott a Rózsahegy felett.

A 25. percben Moha beadása után Šporar fejjel volt eredményes – 1:0. A 48. percben Holman szöglete után Božikov szintén fejjel talált a hálóba – 2:0. Az 58. percben szépített a Rózsahegy, Gerec jobboldali beadását Gál-Andrezly küldte a kapuba – 2:1. Nem tartott sokáig a rózsahegyi öröm, ugyanis két perccel később Čavrič ment el a jobb oldalon, a beadására Holman érkezett és okosan a léc alá küldte a labdát – 3:1.

A 62. percben viszont a figyelem a lelátókra irányult, ugyanis a Slovan szurkolói petárdákat és füstbombákat dobáltak a pályára. A pályára érkezett ifj. Ivan Komtrík klubtulajdonos és Róbert Vittek, a Slovan támadója és a lelátó előtt nyugtatták a szurkolókat. A játékvezető félbeszakította a találkozót, de négy perc után ismét a játéké volt a főszerep. A pozsonyi szurkolók viszont továbbra sem fértek a bőrükbe, további petárdákat dobáltak a pályára, egy petárda például a rózsahegyi kapus mögött a gólvonalon landolt. A játékvezető a 72. percben ismét félbeszakította a találkozót és az öltözőbe küldte a játékosokat. Mivel a figyelmeztetések és a klubtulajdonos további szavai sem hatottak, a rendfenntartó erők kiürítették a Slovan szektorát.

A játék 12 perc szünet után folytatódott, de az eredmény már nem változott.

ŠK Slovan – Rózsahegy 3:1 (1:0)

Gólszerzők: Šporar (25.), Božikov (48.), Holman (60.) – Andrezly (58.)

Videón a Slovan szektorának kiürítése: 

Fanúšikov Slovana vyhadzujú zo štadióna

Posted by Šport.sk on 1. máj 2018