Almási gólja döntött a Bős-DAC B rangadón

By
Updated: apríl 11, 2018

A Nyugat-szlovákiai III. liga korábban elhalasztott 19. fordulójának pótlása zajlott ma a kerületi futballpályákon. A Parkerdei Stadionban ma rendezték a Bős-DAC B találkozót, amelyen egy gólos vendég siker született.

Az egymás elleni találkozó mindkét gárda számára nagy jelentőséggel bír, hiszen a bősiek keretében több játékos egykor DAC-színekben futballozott, így volt csapatuk ellen kellett bizonyítaniuk. Az őszi fordulóban a bősiek diadalmaskodtak 2:1 arányban a DAC-fakó otthonában, ám a tavaszi visszavágón ezúttal a dunaszerdahelyi csapat zsebelte be a három pontot Almási László révén, aki a 44. percben talált as bősi hálóőr, Izsmán Árpád kapujába.

A küzdelmes mérkőzésen olykor pattanásig feszült a helyzet, amelyből ugyancsak a bősiek kerültek ki vesztesként – Lengyel László a 90. percben labda nélküli szabálytalan szerelési kísérletért piros lapot is kapott. A III. liga táblázatában a DAC B az 5. helyről, a bősiek a 9. helyről várhatják a folytatást.

A DAC B mai mérkőzésén egyébként az A-csapat keretéből Martin Jedlička, Kontár Zoltán, Mervó Bence, Marko Živković és Souleymane Kone is szóhoz jutott a kezdő tizenegyben.

SK 1923 Bős – DAC B 0:1 (0:1), g.: Almási L. (44.)

Piros lap: Lengyel László (90. – Bős)

by bété