Ukrán harcost vert Szentpéterváron a bősi Buchinger Iván

By
Updated: marec 10, 2018

Visszatért a győzelmi útra az MMA harcos Buchinger Iván, aki az M-1 Global szervezet 66 kilogrammjáig kiírt mérkőzésen ukrán ellenfelét múlta felül. A felvidéki harcos ezzel fontos lépést tett ahhoz, hogy ismét az M-1 Global bajnoka legyen.

Szombaton, az oroszországi Szentpétervárban került megrendezésre az M-1 Challenge 89 MMA torna, melyen a bősi Buchinger Iván az ukrán Andrej Krasnikov ellen lépett ketrecbe.

Az óvatos első kör után a csallóközi harcos földre vitte ellenfelét és komoly ütésekkel látta el. Krasnikov próbált védekezni, de két perccel a második kör vége előtt egy technikai fogással a küzdelem feladására kényszerítette ellenfelét.

„Keményen készültem a mérkőzésre, ugyanis vissza akarom szerezni a bajnoki címemet. Mindenkinek köszönöm a szurkolást, remélem, hamarosan ismét hazahozom a bajnoki övet.“ – nyilatkozta a mérkőzés után Buchinger Iván. A bősi harcos, aki korábban az ír bajnok Conor McGregor ellen is ringbe lépett, a 33. győzelmét aratta, mellette hat vereséget szenvedett el.