Győzelemmel kezdte a tavaszt Radványi Miklós csapata

By
Updated: marec 21, 2016

Győzelemmel kezdte a tavaszt a cseh második ligás Frýdek-Místek együttese, melyet a kispadról Radványi Miklós irányít.

A cseh csapat először lépett pályára a tavaszi idényben, ugyanis az időjárási viszonyok miatt két találkozójukat is elhalasztották. Ezúttal a feljutásra pályázó Hradec Králové együttesét fogadták, amely már a 8. percben vezetést szerzett, de a Frýdek Stratil révén a 34. percben egyenlíteni tudott. A győztes gólt végül Petr Hošek szerezte a 73. percben. A három pontnak köszönhetően távolodik a kiesőzónából Radványi Miklós csapata.

Idegesen kezdtük a mérkőzést, az ellenfél az első kapura lövéséből gólt szerzett. Lehetett látni, hogy ez volt az első tétmérkőzésünk ebben az évben. Később kiegyenlítettünk, és Ujlakynak is volt egy komoly helyzete. A második félidőben agresszívebbek lettünk, a játékvezető egy kitalált büntetőt is befújt ellenünk, de Mihálek kapus bravúrosan hárított. A győzelemről Hošek gyönyörű találata döntött. A teljesítményért dícséret illeti játékosaimat, remélem, továbbra is így fogjuk folytatni.“ – értékelt a klub honlapjának a csallóközi tréner.

Érdekesség, hogy a „Lipina“ kezdőcsapatában négy korábbi DAC játékos kapott lehetőséget Erik Ujlaky, Martin Klabník, Dario Krišto és Petr Hošek személyében, a kispadon pedig Pavol Penska várt bevetésre.

Fotó: mfkfm.cz

https://www.facebook.com/events/828403835283370