Kizárólag online lehet jegyet vásárolni a szlovák-magyar rangadóra

By
Updated: február 13, 2019

Hivatalos közleményben tájékoztatja a szurkolókat a szlovák labdarúgó-szövetség a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőre vásárolható jegyekkel kapcsolatban. 

A jegyárusítás a hazai lelátókra február 15-én, 12:00 órakor kezdődik, és a jegyek két árkategóriában vásárolhatók – 32 és 22 euró. Lehetőség van biznisz jegyek vásárlására, áruk 150 euró. Mivel a mérkőzés kiemelten rizikós, ezért a jegyeket csakis névre szólóan állítják ki.

A jegyárusítás kizárólat a maxiticket.sk honlapon keresztül fog zajlani, és az 1. és a 2. kategóriás jegyeket lehet megvásárolni. A vásárló az adatai megadásával regisztrál a maxiticket.sk honlapon, a jegyeken pedig szintén szerepelni fognak a regisztrált személy adatai. Egy vásárló csak egyszeri alkalommal vásárolhat, és legfeljebb 4 darabot. A jegyeket nem elektronikusan, hanem postai úton fogják kézbesíteni. A jegyek postai kézbesítése CSAK Szlovákia területén lehetséges.

A szervezők felhívják a figyelmet, a nézők ne áruljanak jegyeket a magyarországi szurkolóknak a hazai szektorokban, ugyanis szigorú biztonsági intézkedéseket vetnek be a találkozók során, továbbá a jegyeket és tulajdonosaikat szigorúan fogják ellenőrizni. Belépéskor a jegyek alapján igazoltathatják a szurkolókat.