Felvidéki hátvédet igazolt a Slovan

By
Updated: júl 30, 2021

Felvidéki hátvédek igazolt a bajnoki címvédő Slovan, amely a Trencsén csapatától megszerezte a palásti származású Križan Richárdot. 

A pozsonyi alakulat a felvidéki Križan Richárddal erősített a hátvéd poszton, a 23 éves játékossal hároméves szerződést kötött.

„Križan Richárdot nagyon jól ismerjük a bajnokságból, perspektív futballista, aki továbbra is fejlődhet. Lehetőséget szeretnénk neki adni, és csak rajta múlik, hogy küzd meg érte, továbbá sikerül-e helyt állnia a konkurenciában, amely a Slovanban várja. Örülök, hogy létre jött az üzlet és már szombaton a Trencsén ellen bevethető lesz.“ – nyilatkozta a pozsonyi klub elnöke, ifj. Ivan Kmotrík. 

„Lehetőséget láttam, hogy a Slovanban tovább fejlődjek. Remélem, lehetőséget kapok és megküzdhetek a helyemért.“ – fejezte ki örömét a 23 éves hátvéd.

Križan Richárd az FC Nyitra neveltje, 2019 februárjában igazolt a Puskás Akadémiához, viszont a kevés játéklehetőség miatt fél év után visszatért a szlovák bajnokságba és a Trencsénhez igazolt. A Fortuna ligában 85 találkozón szerepelt.

 

Fotó: SK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.