Őszi táborban és a Csákvár Kupán szerepeltek a Seishin Karate Klub versenyzői

By
Updated: november 21, 2019

A Seishin Karate Klub edzői, és válogatott versenyzői Budapesten vettek részt testvérklubjuk a Victory Karate Klub őszi táborában.

Az első edzésen Sensei Balogh Zsolt többszörös Magyar Bajnokkal gyakorolhattak, és csiszolhatták a küzdelmi tudásukat. Majd zsákedzés következett, amit Shihan Stefanovics József a Magyar válogatott edzője vezetett. Itt a már meglévő tudástár hatékonyabb használatát gyakorolták, és személyre szabott tanáccsal gazdagodhattak. Majd Fábián Melindával, a UFC világából ismert harcos hölggyel gyakorolhattak, akitől nagyon sok hasznos tanácsot kaptak a MMA világából. Összességében sok hasznos információval tértek haza, amit beépíthetnek az edzéseiken.

A másik fronton szintén Magyarországon járt a Seishin kis különítménye II.Csákvár Kupa elnevezésű versenyen, melyen több mint 100 fő indult. A klubot három versenyző képviselte. A gyerekek kiválóan szerepeltek, mindenki legalább egy küzdelmet megnyert.

Eredmények: Oláh Ákos 1.hely (Ekecs), Oláh Lilla, és Zezula Filip 2.hely (Ekecs). Köszönet Pulay Attilának az edzői munkáért, és szülőknek a kíséretért.