A Wizz Air Budapest Félmaratonon szerepeltek a bősi futók

By
Updated: september 16, 2022

Mozgalmasan zajlott az elmúlt hétvége a Bősi Futóklub tagjai számára, akik a Wizz Air Budapest Félmaratonon vettek részt. A bősi küldöttség 

A futóklub hétvégéjét Király Mátyás részletezte. „Ismét egy hajnali autókázós versenyt választottunk magunknak. Az aktuális jelöltünk a Wizz Air Budapest Félmaraton fő távja, maga a félmaraton volt. A 8 órás rajtnak megvannak az előnyei, de nekünk azért időben érkeznünk is kellett. Ezzel nem is volt probléma, mindent sikerült elintézni és mire elérkeztünk a rajit időpontjához már készen álltunk testben és lélekben is. A mai versenyt a csapatból hatan vállaltuk be. Név szerint: Király Mátyás, Király Zsuzsa, Sándor Éva, Nagy Buchinger Anita, Horváth Erik és Gašparik Tamás.
A futáshoz ideális körülmények voltak és hangulatos, futós módon jártuk be az útvonalat és a várost. Ki-ki a saját tempójában vágott bele, legyen az egy és fél órás vagy két órás célidő.


A végén csupa pozitív élménnyel gazdagodva léptük át a célterületet, ahol megkaptuk az érmet, ami megilletett bennünket. Volt akinek a félmaraton kevésnek bizonyult. Anita a félmaratoni távot és egy kis pihenést követően a tíz kilométert is abszolválta, ezzel duplázott és két érmet is begyűjtött magának.
Mint minden előző budapesti versenynél, ennél is teljességgel elégedettek voltunk a szervezők munkájával, az útvonallal, a frissítéssel, a zenekarok, DJ-k által teremtett hangulatos légkörrel és sok minden mással egyetemben. Amíg mi távol az otthonunktól szaladgáltunk, addig a többiek itthon tették ugyanezt. Félmaratonra, hosszú futásokra és emellett rövidebb távokra is sor került a hétvége során.
Összegzésként elmondhatjuk, hogy ez egy kiváló felkészülési hétvége volt a 4 hét múlva ránk váró Budapest Maratonra, ahol maratonon és páros maraton váltón egyaránt indulni fogunk.“ – értékelte a félmaratont és a futók hétvégéjét Király Mátyás, a klub elnöke.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370