11 érmet szereztek Győrladaméren a bősi Oyama Dojo versenyzői

By
Updated: február 24, 2020

Február 23-án vasárnap egy újabb megmérettetésen vettek részt a bősi Kyokushin karate Oyama Dojo karatékái, a Győrladaméren megrendezésre került Nagy Sándor Kupa Ashihara Karatebajnokságon.

A bősi klub 11 karatékát nevezett erre a versenyre. A klub vezetője főképp a kezdő karatékáknak adott lehetőséget a bemutatkozásra ill. tapasztalatszerzésre, de természetesen helyet kapott a csapatban a klub két válogatott versenyzője is.

Jančovič Laura (12 éves) a csapat legtapasztaltabb versenyzője a serdülők kategóriájában lépett tatamira. A hosszabbításban sikerült test KO-val győznie két évvel idősebb ellenfele felett, így aranyéremmel zárta a versenyt.

Jančovič Linda (8 éves) 3 ellenféllel küzdött. Az első mérkőzését fejrúgásokkal a másik kettőt pedig test KO-val nyerte. Ezt a teljesítményt a bírók az aranyérmen kívül a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjjal is jutalmazták.

Kósa Lujza (8 éves) két győztes és egy vesztes meccs után a dobogó második fokára állhatott fel. Szintén ezüstérmet nyertek a Janočko testvérek, Emília a 8-9 évesek, Júlia pedig a 6-7 évesek kategóriájában harcolt ki 1-1 győzelmet. Czakó Lilianának (9 éves) két győztes küzdelme volt, így ő aranyéremmel zárta a versenyt.

Petrik Dorkának (8 éves) két küzdelme volt. Csak csapattársa tudta legyőzni, így Dorka ezüstéremmel zárta a versenyt. Szepesi Márió (6 éves) a legkisebb kor- és súlykategóriában indult. Két győzelem után büszkén állhatott a dogobó legfelső fokára. Baranyai Dorinának (8 éves) szintén két ellenfél jutott. Sikeresen vette az akadályt, és ő is aranyérmet szerzett a klubnak. Alföldy Nóra Dorottya (8 éves) nála jóval magasabb ellenfelet győzött le és így aranyérmes lett.

Csicsay Róbert (8 éves) két ellenféllel küzdött. Neki most nem sikerült győznie, a harmadik helyen zárta a versenyt.

A klub 6 aranyéremmel, 4 ezüstéremmel, 1 bronzéremmel és egy a legtechnikásabb versenyzőnek járó díjjal zárta a győrladaméri versenyt.