Bajnoki címért zajló derbi az egyházgellei ifik otthonában

By
Updated: apríl 13, 2018

Újabb izgalmas párharcok várnak ránk a hétvégén a Dunaszerdahelyi Területi Bajnokságban.

Az AG Sport ligában már csak három pont az előnye az éllovas kisudvarnokiaknak, akik ezúttal hazai pályán, Felsőpatony ellen igyekezhetnek újabb pontokat gyűjteni. A múlt héten Kisudvarnokot legyőző Felbáriak a tabellán második Baka csapatához utazik. A balonyiak két pont előnnyel vághatnak neki a Szentmihályfa elleni találkozónak. Ugyancsak egy ponttal előzik meg a nagypakaiak Nyékvárkonyt, így a két csapat mérkőzése is izgalmas kimenetelű lehet.

A VII. ligában magabiztosan vezető somorjai fakó Béke elleni pályáralépésén aligha születik majd meglepetéseredmény. A dobogósok közül Alistál a sereghajtóval, Padány pedig Tárnokkal küzd meg a bajnoki pontokért. A csilizradványiak két pont előnnyel a zsebükben utaznak Csallóközkürtre.

Az U19-eseknél az alsóház csapatai is bekapcsolódnak a rájátszásba. A bajnoki címért folyó küzdelem két domináns csapata Egyházgellében néz farkasszemet egymással. A hazai és a vendég csapat is azonos pontot gyűjtött ezidáig (44), ám a gelleiek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA, 21. forduló, április 14. (szombat), 15:30: Izsap-Egyházgelle, Dióspatony-Pozsonyeperjes; április 15. (vasárnap), 10:30: Baka-Felbár; 15:30: Ekecs-Apácaszakállas-Nagyudvarnok, Hegyéte-Pozsonycsákány, Kisudvarnok-Felsőpatony, Balony-Szentmihályfa, Nyékvárkony-Nagypaka.

VII. Liga, 19. forduló, április 14. (szombat), 15:30: Nagyszarva-Csilizpatas, Csallóközkürt-Csilizradvány, Sárrét-Vásárút; április 15. (vasárnap), 10:30: Sárosfa-Patonyrét; 15:30: Tárnok-Padány, Béke-Somorja B, Alistál-Csallóköznádasd.

VI. LIGA U19 – PLAY-OFF

Felsőház: 2. forduló, április 14. (szombat), 13:00: Felsőpatony-Nagyszarva; április 15. (vasárnap), 13:00: Egyházgelle-Pozsonyeperjes. Szabadnapos: Vásárút.

Alsóház: 1. forduló, április 14. (szombat), 13:00: Nyárasd-Ekecs-Apácaszakállas, Nagyudvarnok-Alistál.