Jótékonysági Mikulás futás Bősön

By
Updated: december 2, 2022

Ismét megrendezésre kerül a hagyományos Mikulás futás a bősi futóklub szervezésében. A részletekről Király Mátyás, a futóklub elnöke tájékoztatja az érdeklődőket.

Két év kihagyás után ismét megszervezésre kerül a hagyománynak számító Mikulás futásunk, méghozzá jótékonysági eseményként.
Időpont: 2022. december 10. (szombat)
Helyszín: Bősi Amade park
Időrend:
Nevezés: 8:00-tól (Csak helyszíni nevezés lehetséges)
Óvodás futás: 9:15
Rajt felnőtteknek: 10:00

Nevezési díj:
18 éven aluliaknak: Becsületkassza
Felnőtteknek: 6 Euró
(Ezen felül lehetőség nyílik további összeget adományozni)
A nevezési díj teljes összege jótékonyságra megy.

A célban minden résztvevőt befutóéremmel jutalmazunk.
Emellett teával és egyéb finomságokkal várunk benneteket.

Útvonal:
2 kilométeres kör a parkban, ami tetszés szerinti számban futható

Óvodás futás
Rajt: 9:15
Nevezés: Ingyenes
Táv: 100 méter

A jótékonysági gyűjtés Farkas Lacika részére fog zajlani, aki lassan 5 éves lesz, és napi szinten küzd azért, hogy egyszer önálló életet élhessen. Koraszülött kisfiú volt, akinek a sok orvosi vizsgálat során izomeloszlási és koordinációs zavart állapítottak meg. Kis kezei és lábai feszesek, míg a nyaka és a törzse gyenge. Bármilyen mozgásforma, ami másnak természetes, neki óriási feladat. Nem tud járni, mászni és maga ülni sem. Viszont van esély a fejlődésére, gyógyulására egy őssejtterápia keretén belül. Segítsétek őt eljutni erre a kezelésre, hogy egyszer ő is a saját lábára állhasson! A rendezvény a Nadácie ZSE és az APPA Energia pre teba támogatási programja keretein belül kerül megrendezésre. És mindenkit várunk sok szeretettel.