Konferencia-liga: Íme a DAC lehetséges ellenfeleinek névsora

By
Updated: jún 13, 2022

Június 14-én tartják az Európa Konferencia-liga első selejtezőkörének sorsolását, amely során a DAC is ellenfelet kap. A lehetséges csapatok névsora ötre szűkült. 

A DAC a Fortuna liga rájátszásában kiharcolta a nemzetközi kupaszereplésben való részvétel jogát, így a sárga-kékek az Európa Konferenciaáliga első selejtezőkörében léphet pályára. A DAC kiemeltként várja a sorsolást, az UEFA pedig szűkítette a lehetséges ellenfelek listáját.

A DAC a 4. csoportban kapott helyet, a kiemelet csapatok között található a DAC mellett a walesi Bala Town, az izlandi Breidablik, a gibraltári Europa, és a luxemburgi Fola Esch.

A sárga-kékek lehetséges ellenfelei pedig a következők: a feröeri Vikingur, a san marinoi Tre Fiori, az ír Sligo Rovers, az északír Cliftonville és az andorrai UE Santa Coloma. 

EKL, 4. csoport
Kiemelt csapatok: Bala Town (walesi), Breidabli (izlandi), Europa (gibraltári), DAC (szlovákiai), Fola Esch (luxemburgi)
Nem kiemelt csapatok: Vikingur (feröeri), Tre Fiori (san marinoi), Sligo Rovers (ír), Cliftonville (északír), UE Santa Coloma (andorrai)

A sorsolásra kedden, június 14-én kerül sor, az első selejtezőkör mérkőzéseit pedig július 7. és 14-én rendezik.

 

https://www.facebook.com/events/828403835283370