Fiatal horvát támadóval erősít a DAC

By
Updated: september 6, 2023

Horvát támadóval erősít a DAC, Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását a 20 éves Bartol Barišić – közölte a klub honlapja.

Új játékossal bővül a DAC kerete, a venezuelai középpályás után ezúttal horvát támadó érkezik.

Barišić a horvát Dinamo Zágráb neveltje, az ifjúsági csapatok után a Dinamo második csapatában szerepelt. Az elmúlt idényt a horvát NK Istra, majd a szlovén NK Domžale együtteseinél töltötte. Végigjárta a horvát válogatott korosztályos csapatait, ahol főleg az U17-es gárdában remekelt.

A 20 éves támadó négyéves szerződést kötött a DAC csapatával.

„Bartol egy tehetséges futballista, akiben minden megvan ahhoz, hogy termékeny csatár váljon belőle a jövőben. Van érzéke a gólszerzéshez, ezt pedig egész pályafutása alatt bizonyította is az akadémiai szinttől, a Dinamo Zágráb második csapatán át egészen a szlovén élvonalbeli kölcsönjátékáig. Egy mozgékony ékről van szó, remek befejezéssel. Egyúttal keményen dolgozik és az aktív játékfelfogásával folyamatos nyomást fejt ki az ellenfél védelmére. Nálunk lehetősége és ideje is lesz fejlődni, továbbá már megmutatta, hogy felnőtt szinten is képes jól teljesíteni. Sok sikert és gólt kívánok neki a DAC színeiben” – nyilatkozta a klub honlapján a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.