A Vasas csapatához igazolt Szánthó Regő

By
Updated: február 2, 2024

A Vasas csapatában folytatja pályafutását Szánthó Regő, aki két és fél éves szerződést kötött az angyalföldi együttessel. 

A 23 éves játékos az ETO neveltje, 2020-ban igazold a Ferencvároshoz, majd kölcsönben a Zalaegerszeg és a DAC csapatánál szerepelt. Zalaegerszegen 29, a DAC mezében 37 mérkőzésen lépett pályára. 2023. nyarán tért vissza a DAC-tól a Ferencvároshoz, viszont sérülések miatt nem lépett pályára.

  „Nagyon örülök, hogy a Vasashoz kerültem, köszönöm a klub és Nagy Miklós sportigazgató bizalmát, azon leszek, hogy a góljaimmal és a gólpasszaimmal megháláljam mindezt. Nagyon tetszett az a jövőkép, amit felvázolt, szeretnék hozzájárulni a jövőbeli sikerekhez és a csapat rövid és hosszútávú céljaihoz egyaránt. Bár sérülésből tértem vissza a közelmúltban és van némi meccshiányom, napi két edzéssel és folyamatos terheléssel készülök a visszatérésre, remélem, hamarosan a pályán is bizonyíthatok!“ – fejezte ki örömét a klub honlapján Szánthó Regő.

A klubvezetés számára fontos volt a játékos megszerzése, amit Nagy Miklós sportigazgató is megerősített. „„Nagy fegyverténynek tartom Szánthó Regő megszerzését, aki a támadó szekció több posztján bevethető, gyors, jól cselező, kiemelkedő rúgótechnikával rendelkező, fiatal játékos. A kombinatív játékban, az előkészítések során és a befejezéseknél egyaránt csapatunk hasznára lehet. Pályafutásának legutóbbi időszakában sérülés hátráltatta – amelyből azonban mostanra maradéktalanul felépült –, korábbi szerződése a nyáron lejárt volna, így ezek a körülmények együttesen lehetővé tették, hogy kedvező feltételekkel elérhetővé vált számunkra. Játékjogát véglegesen megszereztük a Ferencvárostól és két és féléves szerződést kötöttünk vele. Remélhetőleg sok örömet szerez majd a jövőben a Vasas-család tagjainak.”

Fotó: Vasas FC