Újabb dunaszerdahelyi siker, Nagymihályt is legyőzte a HC DAC

By
Updated: február 4, 2023

Újabb rangadót nyert a DAC, a sárga-kékek a MOL Extraliga 15. fordulójában a szlovák bajnok Nagymihályt múlták felül 26:23 arányban. 

A vágsellyei győzelem után ismét rangadót játszott a DAC, ugyanis a szlovák bajnok Iuventa Nagymihály lépett pályára a Csallóközben. A mérkőzés elején két gólos előnyre tett szert a DAC, a Nagymihály viszont folyamatosan felzárkózott. Az első félidő végig szorosan alakult, ráadásul a szünetre 12:12-es eredmény alakult ki.
Fordulás után is szorosan alakult a mérkőzés, fej-fej mellett haladt a két csapat. Az utolsó 10 perc jobban alakult a DAC számára, négy perccel a vége előtt négy góllal is vezettek a sárga-kékek. A DAC a mérkőzés végéig megtartotta a vezetést, végül három góllal múlta felül ellenfelét. A DAC ezzel sorozatban harmadik bajnoki győzelmét aratta, míg a Nagymihály három mérkőzés után szenvedett ismét vereséget. A sárga-kékek sikerükkel feljöttek a tabella második helyére.

HC DAC – Iuventa Nagymihály 26:23 (12:12)
A DAC gólszerzői: Eliška Desortová 8, Erika Rajnohová 5, Bízik Réka 4, Juhos Kata, Élő Beatrix 3-3, Sári Barbara 2, Natália Némethová 1.

Fotó: HC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370