Zsigmond Kevin: Érezhető volt az osztálykülönbség, de nem vallottunk szégyent!

By
Updated: august 23, 2023

5:1-es vereséget szenvedett a Bős a DAC csapatától a Slovnaft Cup 2. fordulójában, ennek ellenére a kék-fehérek nem vallottak szégyent ligás ellenfelükkel szemben.

A mérkőzést a bősiek csapatkapitánya, Zsigmond Kevin értékelte. „A lehető legjobban készültünk a DAC csapatára, tudtuk, hogy mindenki kiad magából mindent. Aki ért a focihoz, az látta, hogy dominálni fog a DAC. Erre is készültünk, hogy többet fogunk védekezni. Le a kalappal a srácok előtt, mindenki megtett mindent. Lehetett látni az osztálykülönbséget. Nem vallottunk szégyent, mindenki büszke lehet magára. Egy nagyon jó, színvonalas mérkőzést láthattunk és tele volt a stadion.” – értékelt Zsigmond Kevin, aki szerint maga a DAC csapata már motiválóként hatott a bősi játékosokra.

„Attól a pillanattól, hogy továbbjutottunk, mindenkinek volt plusz motivációja. Tudtuk, mindenki bizonyítani akar majd. Megpróbáltuk a saját játékunkat játszani, kicsit védekező stílusban. Mindent megtettünk, de osztálykülönbség volt köztünk. Ők minden nap edzenek, mi a foci mellett dolgozunk. Szerintem nem okoztunk csalódást.“ – zárta a 25 éves játékos, aki üzent a bősi szurkolóknak is: „Mindig ennyien járjanak mérkőzésre, mi mindig mindent megteszünk a győzelemért!”

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370