A DAC friss igazolásával erősít tavaszra a Somorja

By
Updated: január 22, 2023

A DAC újonnan igazolt játékosával erősít tavaszra az STK Somorja, féléves kölcsönjátékra érkezik Riquelme – közölte az STK honlapja. 

A 20 éves Riquelme az egykori híres középpályás, az argentin Juan Román Riquelme nevét viseli. A brazil Sao Pauloból származó játékos a Corinthians neveltje, legutóbb a klub U20-as csapatában szerepelt. Pár napja igazolt a DAC csapatához, ahonnét kölcsönbe Somorjára került. Legubótt a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen pályára is lépett. „Riquelme középpályás, aki még több játékvariációt hoz a csapatba. Képes a megfelelő időben megváltoztatni a játék iramát, erőssége a labdabirtoklás és jó a rúgótechnikája. Bízunk benne, hogy az érkezése új horizontokat nyit a csapat előtt és a teljesítményeivel a segítségünkre lesz. Ugyanakkor azt is reméljük, hogy mi is segíteni fogjuk a fejlődését.” – nyilatkozta az STK honlapján Horváth Csaba sportigazgató.

A somorjai csapat Juraj Ančic vezetésével január 9-én kezdték meg a téli felkészülést, amely során már két mérkőzést is játszottak. Az első találkozón az Aranyosmarót ellen szenvedtek 5:1-es vereséget, majd a Mosonmagyaróvár együttesét verték 2:0 arányban.

Fotó: STK Somorja

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370