Hét bősi karate érem a győri Dana Kupáról

By
Updated: november 25, 2023

November utolsó hétvégéje is versennyel telt a bősi Kyokushin karate Oyama dojo számára.

Győr városa adott otthont a Dana Kupa elnevezésű nemzetközi karate bajnokságnak. Tíz ország 300 versenyzője sorakozott fel november 25-én szombaton délelőtt az ünnepélyes megnyitón. Köztük a bősi klub hét versenyzője

Jančovič Laura (ifi lány, -60 kg) egészen a döntőig menetelt, ahol sajnos alulmaradt magyarországi ellenfelével szemben, így ezüstérmet szerzett. Darnay Ármin (serdülő fiú, +60 kg) is bejutott az elődöntőbe, amelyből viszont ellenfele került ki győztesen. Ebben közrejátszott a nagy súlykülönbség is kettőjük között. Ármin így a harmadik helyen zárta a versenyt.

Petrik Dorka (U12 lány, -45 kg) a küzdelmeit fejrúgásokkal és test ko-val nyerte, így az eredményhirdetéskor a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Magyarics Kristóf (U8 fiú, -30 kg) is fejrúgásokkal és test KO-val győzedelmeskedett, így megérdelmelten vehette át az aranyérmet. Kiss Hanna (U8 lány, -25 kg) szintén aranyérmet szerzett, míg klubtársai, Csicsay Róbert (U12 fiú -40kg) és Takács Márk (U8 fiú -25 kg) a második helyen végeztek. Kubicsek András bíróként végzett kiváló munkát a versenyen.

Sensei Darnay Barnabás tanítványai 3 aranyéremmel, 3 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel, valamint sok új tapasztalattal tért haza Győrből.

Fotó: Fekete Annamária

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370