Végleg a DAC játékosa lett Damir Redzic

By
Updated: júl 3, 2024

Végleg a DAC csapatához igazol Damir Redzic, aki egyéves kölcsönjáték után marad a sárga-kékek kötelékében.

A 21 éves szélső az elmúlt idényben igazold a DAC csapatához, ahol 11 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. A sárga-kékekkel 2027. nyaráig kötött hosszútávú szerződést. A fiatal játékos a Pécs neveltje, 2017-től a Ferencvárosban nevelkedett.

„A DAC-cal kezdtem meg a felkészülést, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni és boldog vagyok, hogy ez sikerült is. Sikeresen zártam a tavasz végét, folyamatos játéklehetőséget kaptam, gólokat is szereztem, segítve a csapatot. Az új idényben még több játékpercet szeretnék és a lehető legtöbbet kihozni magamból, mert érzem, hogy még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak a célok elérésében a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt” – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Damir Redzic.

„Damir tavaly augusztusban érkezett hozzánk. A szezon során a stábnak és Damirnak köszönhetően több nehézséget is legyőztünk, akik rendületlenül dolgoztak azon, hogy a játékos a pályán is segíthessen a csapatnak. A kemény és személyre szabott munka néhány gyümölcse már a szezon végén látható volt és boldogok vagyunk, hogy hosszú és nehéz tárgyalások után egyezségre jutottunk a Ferencvárossal. Várjuk, hogy Damirt sárga-kékben láthassuk az elkövetkező idényekben” – részletezte a végleges átigazolást a klub honlapján a DAC ügyvezető igazgatója, Jan Van Daele.

Fotó: FC DAC