Szerződést hosszabbított szír középpályásával a DAC

By
Updated: marec 2, 2023

Szerződést hosszabbított szír középpályásával a DAC, Ammar Ramadan 2026 nyaráig kötelezte el magát a sárga-kékekhez – közölte a klub honlapja. 

A hétvégi Szakolca elleni mérkőzés főhőse 2022 nyarán érkezett Dunaszerdahelyre, ahol egy éves szerződést kötött további egy éves opcióval. A klub azonban hosszabb távú szerződést kötött a játékossal, amely most már 2026 nyaráig maradhat a sárga-kékek kötelékében. A 21 éves támadó középpályás a Juventus majd a Ferencváros ifjúságában nevelkedett, 2021-ben kölcsönben a Nagyszombat csapatánál szerepelt. A DAC mezében 23 mérkőzésen 3 gólt és 5 gólpasszt szerzett.

„Az első pillanattól kezdve, amikor Rama a DAC mezében pályára lépett, nagyon pozitív benyomásaink voltak róla. Ő egy olyan játékos, akinek megvan a képessége, hogy megváltoztassa a mérkőzések képét, ahogy azt a jelenlegi szezonban többször is megmutatta. Az edzői stáb naponta együtt dolgozik vele az erősségeinek fejlesztésén, és a játékos maga is kiváló hozzáállást mutatott. Meggyőződésünk, hogy a közeljövőben Rama a csapat kulcsemberévé válhat és ezért boldogok vagyunk, hogy a klubunk mellett kötelezte el a jövőjét” – részletezte a szerződés hosszabbítását Jan Van Daele sportigazgató a klub honlapján.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370