Szerződést hosszabbított brazil hátvédjével a DAC

By
Updated: január 10, 2023

Szerződést hosszabbított brazil védőjével a DAC, Mateus Brunetti 2025 nyaráig kötelezte el magát a sárga-kékekhez – közölte a klub honlapja.

A 23 éves védő 2021-ben Brazíliából igazolt Dunaszerdahelyre, ahol először másfél éves szerződést kötött, majd 2023 végéig hosszabbított. Mivel a játékos teljesítményével a klubvezetők is elégedettek voltak, így ismét hosszabbítás mellett döntöttek.
Brunetti 29 mérkőzésen lépett pályára a Fortuna ligában, összesen pedig 41 találkozón szerepelt sárga-kék mezben.

„Nagyon boldog vagyok, amiért egyezségre jutottunk a klubbal a szerződés-hosszabbítást illetően. Erre én és a DAC is hajlottunk. A klubnál otthon érzem magam és a tény, hogy mindegyik játékos, az egész stáb és a vezetőség is keményen dolgozik a közös célok elérésének érdekében, motivált az új kontraktus aláírásakor” – nyilatkozta a szerződés megkötése után Mateus Brunetti.

„Nagyon örülünk, amiért bejelenthetjük ezt a szerződés-hosszabbítást. Mateus az edzői stábnak köszönhetően taktikai és pszichikai téren is óriási fejlődést mutatott. Ráadásul nagyon boldog a klubnál és a városban is jól érzi magát” – értékelte a hosszabbítást Jan Van Daele sportigazgató.

Fotó: FC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.