Hosszabbított védekező középpályásával a DAC

By
Updated: apríl 21, 2023

Újabb meghatározó játékossal hosszabbított szerződést a DAC, Milan Dimun 2025 nyaráig kötelezte el magát a sárga-kékekhez. 

A 26 éves játékos 2021-ben a lengyel Cracovia csapatától igazolt Dunaszerdahelyre, ahol azóta 53 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A tapasztalt védekező középpályás nyáron lejáró szerződését 2025-ig hosszabbította meg, így tovább marad a DAC kötelékében.

„Nagyon boldog vagyok, amiért szerződést hosszabbítottam a DAC-cal és az elkövetkező két évben is a klub része maradhatok. Volt egy konkrét külföldi ajánlatom, de kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, itt a hátterem, a családom és a barátaim. Ugyancsak hiszek a klub által felállított vízióban. Örülök, hogy sikerült lezárnunk a szerződéshosszabbítási folyamatot és csak a labdarúgásra összpontosíthatok. Bízom benne, hogy továbbra is jó eredményeket érünk majd el és a szezon végén ez egy átütő sikerben csúcsosodik ki. A legnagyobb ambíciókkal rendelkezem, szép lenne bajnokságot nyerni és bejutni valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe” – nyilatkozta a klub honlapján Milan Dimun, aki legutóbb a Zólyombrézó ellen először duplázott felnőtt pályafutása során.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.