Guľa: Szégyen, hogy egy ilyen mérkőzés után a játékvezetőről kell beszélni!

By
Updated: máj 7, 2023

Ahogy azt korábban írtuk, botrányosan végződött a DAC-Slovan rangadó, de a mérkőzés során a játékvezető több hibát is vétett. Ennek hangot is adott a hazai vezetőedző, Adrián Guľa. A két vezetőedző a lefújás után értékelte a találkozót. 

Adrián Guľa (DAC): 

A legnagyobb elismerés a futballban, ha a legnagyobb riválistól kapsz ki és megtapsol a stadion. Mindenki, olyan játékosokat látott, akik ma harcoltak, küzdöttek. De egy ilyen mérkőzés után ha a bíróról kell beszélni, az szégyen. A legnagyobb szinten is történnek hibák. De ott a videó, megnézik és azt mondják, hogy nem. Dohál játékvezetőt feláldozták korábbi hibái miatt. De egy ilyen szuper mérkőzés után a játékvezetőről kell beszélni, az szégyen. Erről beszélni kell. Soha nem mutatnak meg egyetlen kétes szituációt sem. Egy nagyon jó mérkőzés volt, óriási hangulatban. Biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet ide fogjuk hozni, de ahhoz az kell, hogy 6-7 ponttal vezessünk. Sok gondunk volt, hiányoztak játékosok, Andzouanát korán kellett cserélni, de a csapat a maximumot nyújtotta. Ma is bebizonyosodott, hogy itt mindenki imádja a futballt, imádja a DAC-ot. Bízom benne, hogy össze fogjuk ezt hozni, mindent bele fogunk tenni, hogy ez így legyen.

Vladimír Weiss (Slovan): Az év mérkőzése volt mindkét csapat számára. Nagyon nehéz mérkőzés volt, nehéz környezetben, jó csapat ellen. Az elején megszerezték a vezetést egy nagy hiba után. Lovat a hiba után kárpótola és gólt szerzett. Átálltunk 4-3-3-ra, azt vártam, két csatárral veszélyesebbek leszünk. Nagyon köszönöm a szurkolóknak a hangulatot, igazi kicsúcsosodása volt a szezonnak. Ilyen érzelmek hozzá tartoznak a nagy meccsekhez. Voltak dolgok, amik nem tartoznak a futballhoz. Nagy lépést tettünk, de még nincs vége. Nincs itt az ideje az ünneplésnek. Most már mindenkinek esélye van a kupaszereplésre. A fociban óriási dolgok történnek. Nagyon jó hangulatban zajlott a mérkőzés. Vlado második sárga lapja felesleges volt. Hozta azt a különbséget, amiért a mérkőzésbe küldtem. Ezért gratulálok neki, ami utána jött, azért nem. Elégedettek és boldogok vagyunk, de észnél kell lenni.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.