Guľa: „Olyan érzelmeket éltünk át, melyeket nagyon nehéz szavakba önteni!“

By
Updated: máj 21, 2023

Győzelemmel zárta az idényt a DAC, amely egy góllal múlta felül a Besztercebányát a Fortuna liga rájátszásának 10. fordulójában. 

A sárga-kékek elbúcsúztatták Eric Davist, aki nyolc év után távozik Dunaszerdahelyről, továbbá megünnepelték Nikola Krstović gólkirályi címét.

A mérkőzés után a DAC trénere, Adrián Guľa értékelte az idényt. „Olyan érzelmeket éltünk ma át, melyeket nagyon nehéz szavakba önteni. Nehéz elmondani, hogy mit érzek azzal kapcsolatban, ahogy a szurkolók megköszönték Eric Davisnek a nyolc itt töltött évet, ahogy ünnepelték Krstović gólkirályi címét. Nagyon örülök, hogy ennek részese lehettem, és átélhettem ezt ebben a nagyszerű klubban. A meccs előtti célunk az volt, hogy győzelemmel köszönjük meg a szurkolók támogatását – ez sikerült. Hogy jó teljesítményt nyújtsunk emellett – részben ez is sikerült. Hogy Krstović gólkirályi címet ünnepelhessen – ez is összejött. A klub történetében eddig elért legtöbb győzelmet és pontot is megszereztük. Kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Eric Davistől pedig sikerült nagyon szépen elbúcsúzniuk a szurkolóinknak. Minden meccs előtti célunkat elértünk, és ez óriási dolog. Rengeteg pozitív érzelem volt ebben a mai mérkőzésben. Bízom benne, hogy a következő szezonban még erősebbek leszünk, és minimum ezt a célt megugorjuk, de szeretnénk meg magasabb helyen végezni. Minden létező klubrekordot megdöntöttünk, mégis volt idén egy csapat, amelyik megelőzött bennünket. Nem tehetünk mást, csak gratulálhatunk nekik. Úgy érzem, hogy mi a saját lehetőségeink maximumát nyújtottuk. Külön örülök annak, hogy sikerült a szurkolókkal újrateremteni egy jól működő kapcsolatot. Azt az energiát és erőt, amit tőlük kaptunk, át tudtuk vinni a mindennapi munkánkba, a sikeréhségünkbe. Nagyra értékeljük, hogy másodikok lettünk, hogy mi adjuk a gólkirályt, de nagyon keményen és kitartóan fogunk dolgozni a következő időszakban is, hogy a csapat, a stáb és az egész klub a szurkolókkal együtt egy irányba húzzon. Még egyszer köszönjük a szenzációs támogatást. A szurkolóink jelentették a különbséget, és reméljük, hogy miattuk is sikerül teljesíteni azt, amiről mind álmodunk.” – értékelt a klub honlapján a vezetőedző.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.