Felkészülési mérkőzésen győzött az ETO FC Győr a DAC ellen

By
Updated: október 13, 2023

Felkészülési mérkőzésen győzött az ETO a DAC ellen, a zöld-fehérek Riquelme góljával múlták felül a dunaszerdahelyi csapatot. 

A DAC és a győri ETO felkészülési mérkőzésre használta ki a válogatott mérkőzések miatt tartott szünetet, így a két együttes a MOL Arénában küzdött meg egymással. A DAC a válogatott játékosok nélkül, de így is teljes kerettel állt fel, míg az ETO vezetőedzője több játékosnak adott lehetőséget. Az első félidő kevés lehetőséget hozott, a döntő találat is a második játékrészben esett. A DAC-tól kölcsönben szereplő Riquelme a kapu előtt szerzett labdát, majd Petrášt kicselezve gurított a hálóba. Kaša a 80. percben fejjel a kapufát találta el, de végül Riquelme találata döntőnek bizonyult, ugyanis több gól már nem esett. Ezzel az ETO győzni tudott a MOL Arénában.

DAC 1904 – ETO FC Győr 0:1 (0:0)
Gólszerző: Riquelme (72.)
Sárga lap: Keresztes (59.)
Játékvezető: Malárik – Parilák, Lalo, 180 néző
DAC: Petráš – Pinto, Risvanis, Brunetti, Mendez (70. Andzouana) – Káčer (57. Dimun), Gavrić (21. Kaša), Herc – Redzic (70. Demjanović), Barišić (84. Owosu), Trusa (70. Goure). Edző: Adrian Guľa.
ETO: Pap – Lacza (60. Vera), Kovács (60. Szépe), Koncz (29. Szujó), Boldor (29. Keresztes) – Vianna (80. Csontos), Kiss (60. Bumba), Riquelme (80. Herczeg), Tóth (80. Tudor) – Diarra (60. Škvarka), Kröhn (46. Csóka). Edző: Antonio Muñoz.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.