Domonkos betalált, döntetlenezett Rózsahegyen a DAC

By
Updated: august 12, 2023

Döntetlennel zárt Rózsahegyen a DAC a Niké Liga 3. fordulójában, a  sárga-kékek a hazaiak vezető találatára csak egyszer tudtak válaszolni, így a találkozó 1:1-es eredménnyel végződött. 

Új időszámítás kezdődött a DAC csapatában, ugyanis a sárga-kékek vezére, Kalmár Zsolt pénteken a Fehérvár FC együtteséhez igazolt. Jól kezdtek a hazaiak, a 2. percben Maslo majd négy perccel később Boďa próbált fejjel gólt szerezni. A 7. percben Káčer éles szögből belőtt labdája elment a kapu előtt. Labdatartásban élen járt a DAC, de nem sikerült helyzeteket kialakítani. A 18. percben Brunetti sérülés miatt cserére kényszerült, a fiatal Csinger állt játékba. A 27. percben Krstović szánta el magát lövésre 23 méterről, a labda centikkel szállt a kapufa mellé. A 35. percben ismét Káčer került helyzetbe, ezúttal is éles szögből, viszont Krajčírik kapus remekelt. Az első félidő hosszabbításában egy lapos beadásra Domonkos csapott le és a tizenhatos vonaláról a hálóba talált – 1:0.

Fordulás után is folytatta labdatartós játékát a DAC, de a gólhelyzetek nem akartak jönni. Végül a 74. percben egyenlített a DAC, Andzouana baloldali beadását Trusa fejelte a hálóba – 1:1. A 85. percben Ramadan ballal 30 méterről lőtt nem sokkal fölé. A 89. percben Krstović egy lecsorgó labdát küldött a kapus kezei közé. A 91. percben Domonkos remek labdával ugratta ki Tučnýt, akinek balról érkező lövését Csinger a gólvonalról mentett. Már a 92. percben Úradník megpattant lövését Popović bravúrral ütötte szögletre. Az utolsó percekben fölénybe kerültek a hazaiak, de az eredmény már nem változott. A DAC egy pontot szerzett Rózsahegyen a 3. fordulóban.

Niké Liga, 3. forduló:
MFK Rózsahegy – DAC 1904 1:1 (1:0)

Játékvezetők: Kružliak – Hancko, Štrbo
Gólszerzők: Domonkos (+45.) ill. Trusa (74.)
Sárga lap: 73. Luterán, 89. Maslo, 94. Zsigmund, ill. 19. Krstović, 94. Pinto
Rózsahegy: Krajčírik (K) – Mrva (81. Úradník), Maslo, Malý, Kotula – Lavrinčík (62. Zsigmund), Domonkos, Luterán – Gerec (62. Šefčík), Boďa (82. Chrien), Chobot (76. Tučný)
DAC 1904: Popović – Pinto, Risvanis, Brunetti (18. Csinger), Andzouana – Káčer (K) (63. Gavrić), Dimun, Herc – Trusa, Krstović, Ramadan (93. Vitális)

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.