Az olasz élvonalba igazolhat Nikola Krstović

By
Updated: august 4, 2023

Nincs átigazolási időszak pletykák nélkül! Olaszországba igazolhat a DAC támadója, Nikola Krstović iránt a Serie A-ban szereplő együttes érdeklődik.

A montenegrói vijesti.me portál olasz hírekre hivatkozva közölte, hogy a DAC 22 éves támadója irányt az olasz US Lecce érdeklődik. Pontosabban az egyik leghíresebb olasz sportújságíró, Gianluca di Marzio közölte a hírt, miszerint a DAC gólvágója Mirko Vucinić egykori klubjánál folytathatja.

A Lecce a 2022/2023-as idényt újoncként a Serie A 16. helyén zárta, megőrizve tagságát az élvonalban. A keret összértéke csaknem 82 millió euró. A csapat irányítását Roberto D’Aversa veszi át, aki korábban a Sampdoria és a Parma együtteseinél dolgozott. A nagy múltú futballklub az elmúlt tíz évben a harmadosztályt és a másodosztályt is megjárta, 2022-ben jutott vissza ismét az élvonalba.

Nikola Krstović 2021 szeptemberében igazolt a DAC csapatához, az elmúlt idényben gólkirályi címet szerzett, minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen 26 gólt szerzett. Értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra taksálja.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370