Zalaegerszen folytatja pályafutását a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan

By
Updated: august 28, 2023

Zalaegerszegen folytatja pályafutását Medgyes Sinan, a 30 éves hátvéd kétéves szerződést kötött a kék-fehérekkel, további egy éves opcióval.

Medgyes Sinan a Győri ETO akadémiáján nevelkedett, majd 2015-2016 között több szlovák labdarúgó csapatban is megfordult: Vágsellye, a Spartak Nagyszombat B és az ŠKF Szered együttesében is játszott. Ezt követően visszatért Magyarországra és 2017-2020 között a Budaörs SC, majd 2020-2021 között a Budafoki MTE gárdáját erősítette. 2021 nyarán csatlakozott a Paksi FC csapatába, majd a következő évben az MTK-hoz igazolt. Az elmúlt időszakot pedig a DVTK színeiben töltötte.

„Egyértelműen a fő célom, hogy a lehető legtöbbet tudjak segíteni a csapatnak abban, hogy stabil élvonalbeli együttes legyünk. Magamtól azt várom, hogy minél több gólt tudjak szerezni, illetve minél több gólpasszt tudjak adni a társaknak és én is stabil NB I-es játékossá tudjak válni, minél többször tudjak szerepelni a csapatban és erősítést jelentsek az együttes számára.“ – nyilatkozta a klub honlapján Medgyes Sinan.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370