Rutinos szlovák középpályással erősít az ETO

By
Updated: júl 12, 2023

Újabb kiváló játékossal erősít az ETO FC Győr, a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását a szlovák Michal Škvarka – közölte a klub honlapja. 

A 30 éves középpályás a Zsolna neveltje, kölcsönjátékosként szerepelt a Nagymihály és az Aranyosmarót mezében. 2019-ben igazolt a Ferencváros csapatához, ahol két idényen keresztül erősítette a zöld-fehéreket. Ez után egy idényt a lengyel Wisla Krakkó, majd szintén egy idényen keresztül a görög Levadiakos csapatánál szerepelt. A Zsolna mezében két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett.

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az ETO-hoz. Játszottam már Magyarországon, tisztában vagyok vele, hogy a klubnak nagyon szép a történelme, és hogy milyen nagy játékosok szerepeltek itt. Elég csak megemlíteni a közelmúltból Priskin Tamást, akit úgy gondolom senkinek sem kell bemutatni a magyar futballt kedvelői körében. Nagy céljaink vannak, keményen dolgozunk, és ezek érdekében mindent meg fogunk tenni. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek ETO mezben.“ – nyilatkozta a klub honlapján Michal Škvarka.

Fotó: eto.hu

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.