Gólerős támadóval erősít az ETO FC Győr

By
Updated: január 4, 2024

Gólerős támadóval erősít az ETO FC Győr, a zöld-fehérek csapatában folytatja Nenad Lukic – közölte az ETO honlapja.

A 31 esztendős támadó a szerb Partizan neveltje, több hazai csapatban is megfordult. Egyik legsikeresebb időszakát Topolyán töltötte, ahol 2019-ben megnyerte a másodosztályt, majd a következő szezonban 16 találatával gólkirály lett Szerbiában. Lukic ezután Magyarországon, a Budapest Honvédnál folytatta pályafutását, ahol gólerős játékával hívta fel magára a figyelmet, ugyanis az NB I-ben első szezonjában 15, a másodikban pedig 13 találatot jegyzett. Kispestről Kínába igazolt, ahol a Csangcsun Jataj labdarúgója lett, ezután érkezett Győrbe, és írt alá másfél éves szerződést, így a tavaszi szezonban pedig már ETO mezben rohamozza az ellenfelek kapuját.

„Boldog vagyok, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom. Nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számomra. Nagy klubhoz kerültem, melynek komoly ambíciói vannak. Jelenleg a másodosztályba érkezem, de hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el.“ – nyilatkozta a klub honlapján Lukic.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy a rutinos támadó gólokkal és jó játékkal fogja segíteni a csapatot céljai elérésében. „Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt az igazolást. Lukic személyében egy kiváló csatárt tudtunk megszerezni, aki amellett, hogy a pályán nagyon hatékony, azon kívül is kiváló karakter és csapatember. Nagy segítségünkre lesz céljaink elérésében, sokat várunk tőle az ETO színeiben.“ – zárta az ETO sportigazgatója.

Fotó: ETO FC