Három mérkőzés után távozik a Volos csapatától Dominik Kružliak

By
Updated: september 6, 2023

Három mérkőzés után távozik Dominik Kružliak a görög Volos csapatától, a klubvezetők szerződést bontottak a 27 éves hátvéddel.

Júliusban igazolt Görögországba Dominik Kružliak, aki nagy reményekkel vágott neki első külföldi kalandjának a PAE Volos csapatában. Ez viszont nem tartott sokáig.
Az első két fordulóban kezdőként lépett pályára a PAS Lamia és a Panathinaikos ellen, mindkét mérkőzésen sárga lapot kapott. Görög hírek szerint Konstantinos Bratsos vezetőedző nem volt megelégedve teljesítményével. A legnagyobb hibát viszont a harmadik fordulóban követte el. Az AEK Athén ellen a félidőben lépett pályára, majd 2:2-es állásnál a hosszabbításban kézzel ért labdához, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, az athéniak pedig értékesítették és ezzel arattak 2:3-as győzelmet. A klubvezetők türelme pedig elfogyott, és menesztették a hátvédet.

„A PAE Volos bejelenti Dominik Kružliakkal kötött szerződésének közös megegyezéssel történő felmondását. Nem kívánunk neki jót a jövőben, de biztosan emlékezni fogunk rá.“ – áll a görög klub közleményében.

Kružliak a Rózsahegy neveltje, amelynek mezében 150 mérkőzésen lépett pályára. 2019-ben igazolt a DAC csapatához, dunaszerdahely 128 mérkőzésen szerepelt.

Fotó: FC Volos

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370