Véget ért a téli szünet, rajtol a járási bajnokság

By
Updated: marec 10, 2023

Négy hónap szünet után ismét benépesülnek a járási futballpályák és elrajtolnak az alacsonyabb osztályú bajnokságok. Beindul a nagyüzem a dunaszerdahelyi járásban is, viszont nem múlt el esemény nélkül a téli szünet. 

Az AG Sport ligában az első helyről Balony várja a folytatást, amely jobb gólkülönbségnek köszönhetően előzi meg Pozsonyeperjes csapatát. Nehéz tavasz vár az éllovas balonyiakra, ugyanis az idény második felében mindkét üldözőhöz (Pozsonyeperjes, Egyházgelle) vendégként látogatnak. Remek sorozattal zárta az őszt a negyedik helyezett Nyékvárkony, amely sorozatban öt mérkőzést nyert meg, így jó helyzetből várja a folytatást.

A VIII. ligában bekövetkezett legnagyobb változás, hogy a B-csoportban Sárosfa és Padány sem folytatja szereplését, így már csak 6 csapat maradt versenyben. Az A-csoportban Felbár veretlenül zárta az őszt, így 5 pont előnnyel vezeti a táblázatot Medve előtt. A B-csoportban Nagyszarva nyolc pontos előnyt dolgozott ki az ősszel, habár több mérkőzést is játszott.

A hétvégi menetrend a dunaszerdahelyi járásban:
AG Sport liga, 16. forduló:
Március 11., 14:30:
 Kisudvarnok-Szap (Ürögi), Izsap-Nagypaka (Köver), Egyházgelle-Csallóközkürt (Klempa). Március 12, 10:30: Baka-Királyfiakarcsa (Barczi). 14:30: Balony-Ekecs/Apácaszakállas (Czucz), Nyékvárkony-Szentmihályfa (Világi), Pozsonyeperjes-Vásárút (Zsigray), Dióspatony-Alistál (Sóki).

VIII. liga, 16. forduló: 
A-csoport: Március 11., 14:30: Pozsonycsákány-Nagymagyar (Virág). Március 12., 10:30: Béke-Felsőpatony (Bors), Tejfalu-Dióspatony B (Csicsay). 14:30: Sárrét-Tárnok (Zirig).
B-csoport: Március 11., 14:30: Medve-Csilizradvány (Hepner). Március 12., 14:30: Felbár-Hodos (Ürögi).

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370