Továbbra is Geri Gergely marad az FC Kassa vezetőedzője

By
Updated: jún 13, 2024

Továbbra is Geri Gergely marad az FC Kassa vezetőedzője – közölte a klub honlapja.

A királyhelmeci születésű tréner a Niké Liga utolsó fordulója előtt vette át a Kassa irányítását, a Nagymihály elleni győzelemmel pedig biztosította a csapat bennmaradását.

„Az elmúlt szezon utolsó meccse előtt a klub jól döntött, hogy lehetőséget adott Geri Gergelynek. Az eredeti megállapodás csak egy találkozóra szólt, de a szezon vége után sokat beszélgettünk Gergellyel, és arra a véleményre jutottunk, hogy a következő szezonban is lehetőséget adunk az A-csapatunk vezetésére.” – vázolta fel a részleteket Farkas Balázs, a klub sportigazgatója. A tréner egy éves szerződést kötött további egy éves opcióval.

„Elsősorban nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam egy olyan klub vezetésére, mint a Kassa. A folytatásról szóló megegyezés hamar megszületett, hiszen mindkét fél érdekelt volt a közös folytatásban. A cél az aktív, gyors és agresszív futball, a jó játékszervezés és a fizikai felkészültség alapján. Szerepléseinkkel és eredményeinkkel szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinknak. Konkrét célokról még korai beszélni. Okosabbak leszünk, miután sikerül összeállítanunk a csapatot. Keményen dolgozunk azonban azon, hogy versenyképes csapatot hozzunk létre. Mindenképpen el akarjuk kerülni a kiesés elleni harcot, és szeretnénk előrébb végezni a tabellán, mint tavaly.” – nyilatkozta a szerződést aláírása után Geri Gergely.

A 47 éves tréner korábban edzőként megfordult a Nyitra, a Diósgyőr, a Garamszentkereszt és a Tőkereterebes csapatánál is. A Kassa az elmúlt idényt a Niké Liga 10. helyén zárta, az utolsó fordulóban aratott győzelemmel kerülte el a kiesés elleni rájátszást.

Fotó: FC Kassa