Szerződést hosszabbított Rózsahegyen Domonkos Kristóf

By
Updated: január 30, 2024

Szerződést hosszabított Rózsahegyen Domonkos Kristóf, a csallóközi játékos 2025 végéig kötelezte el magát jelenlegi csapatával.

A 25 éves középpályás a DAC neveltje, a sárga-kékek, a Komárom és az ETO után 2022 januárjában igazolt Rózsahegyre. Az elmúlt két évben 43 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt szerzett rózsahegyi mezben.


Legutóbb októberben az Aranyosmarót ellen lépett pályára, az ősz további részében sérüléssel bajlódott, amiért operációra is kényszerült. A csapat már visszatért a törökországi edzőtáborból, amely során a középpályás is teljes intenzitással készült. „Már a felkészülés alatt teljes értékű edzéseket végeztem és a mérkőzéseken is pályára léptem. Három héttel ezelőtt csatlakoztam a csapathoz és örülök, hogy a mérkőzésekbe is bekapcsolódtam. izomsérüléssel szenvedtem, amely már hosszú ideje húzódott. Fizikailag már rendben vagyok, képes voltam abszolválni a futásokat és a mérkőzéseket. Vissza kell még szereznem a formámat.“ – nyilatkozta a Sport napilapnak a középpályás, aki iránt a komáromiak is érdeklődtek. „A tél folyamán megkerestek a Komáromiak, akik örültek volna, ha visszatérek. Nem volt egyszerű döntés, négy évet töltöttem ott és szép emlékeim vannak. Végül úgy döntöttem, hogy maradok Rózsahegyen. Nem minden játékos kap ilyen lehetőséget egy hosszú sérülés után. A klub megmutatta, hogy számol velem és én igyekszem meghálálni a bizalmat.“  – zárta a 25 éves játékos.

Az új szerződés értelmében Domonkos Kristóf 2025 végéig maradhat a Rózsahegy játékosa.

Fotó: MFK Rózsahegy

https://www.facebook.com/events/828403835283370