Májusban kezdődik a komáromi a futballstadion felújítása

By
Updated: marec 30, 2023

Véget ért a bizonytalanság, megkezdődik az komáromi futballstadion rekonstrukciója, 15 hónap múlva pedig egy új arénában léphet pályára a KFC.

„Már régóta várunk erre a napra. Komárom városa megérdemel egy modern sportkomplexumot, amely megfelel a szakmai és a nagyközönség elvárásainak egyaránt. Örülök, hogy túl vagyunk a kivitelező kiválasztásának rendkívül nehéz szakaszán. Az egész folyamat során számos problémával és bonyodalommal kellett szembenéznünk, amelyeket az egyes jelentkezők idéztek elő, de végül sikeresen, a törvényeknek megfelelően lezártuk a folyamatot. Szilárdan hiszem, hogy az új stadion a létesítményeivel együtt nemcsak a labdarúgókat fogja jól szolgálni, hanem a közösség számára is érdekes teret biztosít majd a különböző rendezvények és a Komáromban szervezett események számára“ – nyilatkozta a klub facebook oldalán Baráth György klubelnök.

Az építkezést a Skupina SK2 nevezetű konzorcium fogja végrehajtani, amelyhez a Delaty 9 Project s.r.o, a Szlovák Köztársaság és a FEJÉR-B.Á.L Építő és Szolgáltató Zrt. tartozik. Az építkezés már májusban megkezdődik, a kivitelezőnek pedig 15 hónapja lesz a stadion megépítésére.  A csapat ideiglenes otthonáról később érkezik tájékoztatás.

Fotó: KFC Facebook

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.