Kassára igaztolt a Volostól elküldött Dominik Kružliak

By
Updated: september 8, 2023

Kassán folytatja pályafutásád Dominik Kružliak, aki az elmúlt hétvégén még a görög Volos játékosa volt.

Mozgalmas napokon van túl a DAC egykori csapatkapitánya, Dominik Kružliak. A 27 éves hátvéd a nyár folyamán igazolt a Volos együtteséhez, de három mérkőzés után a görög klubvezetők szerződést bontottak a játékossal.

Kružliak iránt a pozsonyi Slovan és több külföldi csapat is érdeklődött, de a Kassa együttesénél folytatja, amit Pavol Turczyk klubmenedzser is értékelt. „Több mint 200 meccse van a szlovák élvonalban. A DAC csapatkapitánya volt, de főleg teljesítményeivel rendszeresen bizonyította, hogy Szlovákiában posztján a legjobbak közé tartozik. Hiszünk abban, hogy jól fog szerepelni a kassai mezben, és együtt sok sikert érünk el“ – nyilatkozta a kassaiak klubvezetője.

„Örülök, hogy minden jól alakult, és a családommal végre eljutottunk Szlovákiába. Az volt a prioritásom, hogy hazatérjek, és a Kassa mellett az döntött, hogy ennek a klubnak megfelelő filozófiája van. Tetszik a kassai vízió, a stadion és a játékoskeret összetétele. Több barátom is van benne, és az is fontos volt, hogy már dolgoztam együtt Anton Šoltis edzővel.“ – nyilatkozta Kružliak, aki 2025 nyaráig kötött szerződést a kassai klubbal.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370