Ingyen kebab és pénz – így csábítják mérkőzésre a szurkolókat

By
Updated: marec 3, 2023

Már három hete elkezdődött a Fortuna liga 2022/23-as évadának tavaszi idénye, viszont az első három néhány forduló alacsony nézőszámot hozott. Ezért több helyen ajándékokkal, atraktív ötletekkel próbálják stadionba csalogatni a szurkolókat.

A DAC-nak természetesen nincs szüksége extra ajánlatra, már a Slovan ellen több, mint kilencezer szurkoló látogatott ki a MOL Arénába. A kisebb népszerűségnek örvendő klubok viszont mindent megpróbálnak, hogy több szurkolót csábítsanak a mérkőzésekre.

A következő fordulóban már két csapat is jelezte, ajándékkal készül a szurkolók számára. Nagymihályban egy névtelen szponzornak köszönhetően pénzt sorsolnak ki a mérkőzésre kilátogató szurkolók között. Tízen 30 eurót, ketten 50 eurót és egy valaki 100 eurót vihet haza, a klub szurkolói sáljával együtt.

Szakolcán egy helyi kebabos állt a klub mellé, és szánta el magát a támogatásra. Aki a következő héten a kebabosnál felmutatja a hétvégi mérkőzésre szóló jegyét és vesz egy kebabot, a másikat ingyen kapja.

Ezek a nem mindennapi ötletek beindítják a fantáziát, ezért elgondolkodtunk, mit is ajánlhatna a többi klub a szurkolók számára. Az éllovas DAC egy kanna benzinnel, benzinkúti utalvánnyal kedveskedhetne, míg a Slovan ingyenes Niké fogadásokkal. Nagyszombatban talán Cinemax mozijegyeket lehetne osztogatni, Zólyombrézóban 10 méter vascsövet vagy vas profilt vihetne haza a szerencsés. Rózsahegyen minden néző egy csomag nyomdapapír, vagy vákuumozott hús lehetne az ajándék, Zsolnán finom halsalátát vagy toalett papírt kaphatnának a nézők. Aranyosmaróton néhány zsák cementet, vagy szintén benzinkúti ajándékutalvánnyal kedveskedhetnének, Besztercebányán atlétikai vagy katona kiképzéssel.

A szurkolók csábítására ötlet akad, már csak meg kell valósítani.

Fotó: pixabay.com

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.