Három játékossal, köztük a DAC korábbi támadójával erősít a Slovan

By
Updated: február 1, 2023

Három erősítést jelentett be a pozsonyi Slovan, amely védővel és két támadó szellemű játékossal bővítette játékoskeretét. 

Az elmúlt hetekben a szlovák bajnok nagyon visszafogott volt az átigazolási piacon, a csapat keretéből kizárólag távozó játékosokról lehetett hallani. A Ferencváros csapatához igazolt Myenta Abena, a belga Beverennél folytatja David Hrnčár. Ibrahim Rabiu és Alen Mustafič idő előtt befejezte, velük szerződést bontott a klub, míg Žan Medved Szakolcán tölti a tavaszi idényt.

A sok távozó után érkezőkről is hírt adott a fővárosi együttes. A svéd IF Elfsborg csapatától féléves kölcsönjátékra érkezik a gambiai Maudo Jarjué, aki középhátvéd poszton szerepel. Szintén Svédországból, a Malmö együttesétől jön a 22 éves ghánai Malik Abubakari, aki az elmúlt félévet viszont a finn Helsinki együttesében töltötte. A csallóközi szurkolók számára nem ismeretlen Zuberu Sharani neve, a 23 éves ghánai játékos 2019-től szerepelt a DAC csapatában, 2022-ben viszont távozott, így szabadon igazolhatóvá vált. Decemberben felkészülési mérkőzésen pályára lépett a DAC ellen és gólt is szerzett.

Fotó: SK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.

https://www.facebook.com/events/828403835283370