Szlovák bajnok a hodosi pingpong csapat

By
Updated: apríl 15, 2023

Szlovák bajnok a hodosi pingpong csapat, amely a négyesdöntő fináléjában 5:4 arányban múlta felül a Csaca (Čadca) csapatát. 

Az asztalitenisz Extraliga alapszakaszát 22 forduló után azonos pontszámmal, de jobb szettkülönbséggel a Geológ Rozsnyó együttese nyerte, így kiharcolta a lehetőséget, hogy hazai pályán vívja a négyes döntőt.
Az elődöntőkben a Rozsnyó a negyedik helyezett Csaca (Čadca) csapatával mérkőzött, míg a hodosiak a Galgóc ellen léptek asztalhoz. Nagy meglepetésre az alapszakasz nyertese alulmaradt a negyedik helyezettel szemben, így a Csaca került a döntőbe. A második elődöntőben a hodosiak a Galgóc együttesével mérkőztek, Samuel Novota, Lelkeš Zoltán és Peter Šereda játékával 5:1 arányban diadalmaskodtak.

A finálé szorosan alakult, ugyanis az első két mérkőzést a csacaiak nyerték, ráadásul összesítésben 3:1-re vezettek, de a hodosiak nem adták fel, fordítani tudtak, és végül 5:4-es győzelmet arattak. A hodosi csapat sorozatban kilencedik alkalommal jutott a döntőbe és nyolcadik bajnoki címüket szerezték!

Elődöntők:
Rozsnyó (1.) – Csaca (4.) 2:6
Hodos (2.) – Galgóc (3.) 5:1

A 3. helyért: Rozsnyó-Galgóc 5:1
Döntő: Hodos-Csaca 5:4

Fotó: SK Vydrany facebook

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.